Icardi için şoke eden iddia! Yeni takımını bile duyurdular

tarafından
3
Icardi için şoke eden iddia! Yeni takımını bile duyurdular

Icardi'nin Osimhen'in dönmesinin ardından yedek kalabileceği belirtiliyor. (AA)Icardi’nin Osimhen’in dönmesinin ardından yedek kalabileceği belirtiliyor. (AA)

AYRILIK İDDİASI

Hem düşen performansı hem de özel hayatıyla son günlerin en çok konuşulan ismi olan Mauro Icardi ile ilgili flaş bir iddia gündemi sarstı. İddialara göre Arjantin’in en köklü iki kulübünden biri olan River Plate yıldız futbolcunun transferi için resmen düğmeye bastı.

Icardi'nin geleceğinde Wanda Nara'nın düşüncesi de etkili olacak. (AA)Icardi’nin geleceğinde Wanda Nara’nın düşüncesi de etkili olacak. (AA)

WANDA DÖNMEK İSTEYEBİLİR!

Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Icardi’yi yeni sezonda kadrosuna katmayı planlayan River Plate’in henüz resmi bir görüşme yapmadığı ancak aracılar yoluyla 31 yaşındaki futbolcuyla temasa geçildiği ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı takımda ve İstanbul’da çok mutlu olduğunu her seferinde dile getiren Icardi’nin ülkesine dönüş fikrine nasıl yaklaşacağı merak konusu.

Icardi futbolcu Arjantin'de bırakabilir. (AA)Icardi futbolcu Arjantin’de bırakabilir. (AA)

BU MAAŞI ASLA KAZANAMAZ

Ancak yıldız futbolcunun yeniden barıştığı Wanda Nara‘nın artık Arjantin’de yaşamak istediği ve River Plate konusunda ısrarcı olabileceği de öne sürülüyor. Galatasaray‘dan yılda 10 milyon Euro maaş alan Icardi’nin Arjantin’e dönmesi durumunda böyle bir sözleşmeye asla sahip olamayacağı belirtiliyor.

Kaynak