Genel kuruldan yönetime 4 yetki – Son dakika Fenerbahçe haberleri

tarafından
18
Genel kuruldan yönetime 4 yetki – Son dakika Fenerbahçe haberleri



Ülker Stadı‘nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda yönetim kurulu tarafından üyelere 4 maddelik önerge sunuldu. Üyeler oy birliğiyle bu önergeyi kabul etti. Fenerbahçe yönetimi, alınan karar doğrultusunda oylamaya sunulan maddeleri, görev süresi boyunca hayata geçirme yetkisine sahip oldu.

İŞTE O MADDELER;

1- Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa mücadelesine çıkmamak veya 2023 Süper Kupa maçına futbol 19 yaş altı takımıyla katılmak.

2- Önümüzdekı sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası‘na katılmamak veya önümüzdeki 2 yıl Türkiye Kupası’na futbol 19 yaş altı takımıyla katılmak.

3- Türkiye’de futbol faaliyetlerimizle ilgili verilecek kararlardan bağımsız olarak her halükarda yurt dışı yapılanması hususunda gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek.

4- Futbol paydaşları dışında yapılan müdahaleler ile Türk futbolunun geldiği ve sürdürülemez nokta itibarıyla UEFA ve FIFA‘nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak.









Kaynak